RESTAURANT KRETA VELDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kreta Veldhoven. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 19:24 Zijn het zelf gaan halen ivm wachttijd
4 sep 2022 om 23:39 Gewoon prima zoals altijd
29 aug 2022 om 22:31 Tijdige en vriendelijke bezorging - heerlijk eten! Gyros was zalig, souflaki goed gekruid iets te droog, maar niet zorgelijk.
28 aug 2022 om 19:53 Snelle bezorging. Echter wat je krijgt voor die prijs is belachelijk weinig. Gyros was te hard gebakken, rest van het vlees was te taai en de friet was slap.
16 aug 2022 om 21:20 Good food, with a lot of olive oil
16 aug 2022 om 20:22 Veel te weing voor 40,- euro. Daar bestellen niet meer.
15 aug 2022 om 22:04 Bezorgen kwam zo hard de straat in gereden wat waarschijnlijk niet alleen bij ons in de straat was dat al het eten uit de bakjes was gevallen en de tas gescheurd is door de saus, eten was kouder dan koud! Heel slecht bah zonden van me geld
5 aug 2022 om 20:08 Super lekker eten,door de chemo vind ik weinig lekker,maar dit was echt top !! Gyros voor de ovenschotel was grof gesneden,had iets minder dik gemogen.....maar verder echt lekker.
31 jul 2022 om 21:07 Heerlijk gegeten alles was lekker warm toen het gebracht werd. We gaan hier zeker nog een keer bestellen
24 jul 2022 om 20:14 Heerlijk gegeten! Goede porties. Had van te voren gebeld met een vraag, hele aardige medewerker aan de telefoon gehad. En hele snelle levering op zondag avond!
11 jul 2022 om 20:52 Not just REAL Greek food, but also the best customer care I have experienced so far. We wanted a delivery and they only have take away, but when I explained that we are at home in isolation due to corona, the owner arranged it to be brought to us!
9 jul 2022 om 21:05 Nou de frisdrank was koud. De rest niet te doen, vlees niet gaar of te doorbakken. De vis was vreselijk, te kort of te lang. Mijn partner fervent viseter heeft de garnalen zelfs uitgespuugd. Wat een nachtmerrie eens maar nooit meer.