RESTAURANT KRETA VELDHOVEN

RESTAURANT KRETA VELDHOVEN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Kreta Veldhoven. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 15:39 Good quality of food
17 jun 2022 om 20:06 Toppie weer
21 mei 2022 om 20:47 Eten was goed, mag alleen warmer. Sla zaten veel harde stronken in 15 min sneller geleverd dan afgesproken
21 mei 2022 om 19:01 Lekker eten en snel bezorgd!
21 mei 2022 om 8:46 De gyroscoop speciaal was aan de taaie kant en zaten veel harde stukken in. Niet iets wat ik gewend bend vanuit hun. Jammer
10 apr 2022 om 19:50 Was er op de aangevraagde tijd. Eten was goed. Lekker en warm. Prima. En het was zondag.
9 apr 2022 om 17:59 We hadden 2 schotels en een pikilia. De pikilia was prima, het vlees was mals. Helaas was de vis erg droog, dat viel behoorlijk tegen. De rijst, friet en tsatsiki waren prima.
7 apr 2022 om 19:45 Heel slecht eten. Calamaris was zo bleek als het doosje waarin het zat verpakt en ook zo taai. Was duidelijk niet vers, het 'knapperige' laagje viel er af en was slap . Het vlees was erg taai. Gelukkig was de baklava wel lekker. 1e en laatste keer
3 apr 2022 om 14:32 Zeer snelle levering. Eten heel goed warm, en salade lekker koud.Zeer smakelijk!
20 mrt 2022 om 2:12 Zeer snelle levering. Eten heel goed warm, en salade lekker koud. Zeer smakelijk!
7 mrt 2022 om 0:08 We vonden het vlees niet echt top, ook de friet had wat langer gebakken mogen worden, die was wit en slap. En echt weinig, dus ik denk niet dat we daar nog een keer heen gaan
19 feb 2022 om 21:00 Super lekker!